Full Açık Kaynak Yazılımlar
Satın Al ve Müşteri Panelinden İndir

Full Açık Kaynak Yazılımlar

Yüzlerce yazılım içerisinden sana uygun olanı bulmak için bir kelime yaz ve başla.

Sık Sorulanlar

TEMALARI İSTEDİĞİMİZ KADAR DOMAİNE KURABİLİRMİYİZ.?

Evet tabi ki.  Yazılımlarımız full açık kaynak yazılımlardır, sınırsız domainde kullanabilirsiniz.

SATIN ALDIKTAN SONRA DESTEK VERİYORMUSUNUZ?

Web Paketlerimizi satın alan müşterimize 1 defaya mahsus kurulumu ücretsiz yapıyoruz bunun için satın alırken hosting bilgilerinizi iletmeniz yeterlidir. Birden fazla kurulum talepleriniz için müşteri panelinizden kurulum hizmeti alabilirsiniz.

SATIN ALDIĞIM WEB PAKETİNE EK MODÜL YAPIYORMUSUNUZ?

Ürünlerimizi satın alan müşterilerimizin özel isteklerini ücret karşılığında yapıyoruz. Ek Modül isteklerinizi müşteri panelinizden destek kaydı açarak iletebilirsiniz. İstediğiniz ek modülün maliyeti hesaplanarak size teslim edileceği tarihi bildiriyoruz.

SATIN ALDIĞIM ÜRÜNÜ GERİ İADE YAPABİLİYORMUYUM?

Hazır web sitelerimiz açık kaynak satıldığı, dosya teslimi yapıldığı  ve yazılım tabanlı olduğu için herhangi bir iade söz konusu değildir. Yazılım hizmetinin iadesi yoktur.

WEB PAKETİNİN TESLİMATINI NASIL YAPIYORSUNUZ.?

Siparişinizin ardından müşteri panelinizde ürünlerim kısmında aldığınızın ürünü indirebilirsiniz. Kurulum yönergeleri zip içinde mevcuttur.

Satın Aldığınız Web Paketini ,Ödemenizi Yaptıktan Sonra Müşteri Panelinizde Hizmetlerim sayfasında görebilirsiniz.

Satın alırken hosting bilgilerinizi iletirseniz Kurulumu ücretsiz olarak yapıyoruz. Önerilen hosting panelleri: CPANEL yada DİRECTADMİN

1 – Domain ne demek  ?

Domain site adı demektir. Diğer adı “alan adı” dır.  Açmak istediğiniz site adresi www.pengiweb.com ise bu aynı zamanda sizin domain & alan adınız demektir.

2 – Hosting Ne Demek ?

Sitelerin internet ortamında dosyalarının barındırıldığı , yirmidört saat açık olan sunucu bilgisayarlardır. Hazırladığımız web sitelerini sunucu bilgisayarlara yükleriz. 24 saat kesintisiz açık olduğu için siteniz devamlı olarak yayın yapar.

3 – Fiyatlara hosting dahil midir ?

HAYIR , yazılımları kendi hostunuza kurabilirsiniz yada sitenizi aldıktan sonra bizden hosting alabilirsiniz , müşteri panelinizden ucuz hosting paketlerimiz bulunmaktadır.

4 – Fiyatlara domain dahil mi ?

HAYIR, domain yani alan adı fiyatlara dahil değildir.

5- Aldığım scriptin tasarımını  başka bir tasarımla değiştirebilir miyim ?

HAYIR, Hazır web sitelerimiz açık kaynak satıldığı, dosya teslimi yapıldığı  ve yazılım tabanlı olduğu için herhangi bir değişiklik mümkün değildir.

 

BİLGİLENDİRME

Sorunlarınızın çözümünü Sık Sorulan Sorularda bulamadıysanız, Müşteri panelinizden destek (Ticket) bildirimi oluşturarak ilgili departmanı seçerek bildirim gönderebilirsiniz.

 

 

Danışma Hattı
DANIŞMA HATTI0850 309 94 40


Müşteri Paneli